À propos

A culinary journey of Switzerland in 45 irresistible desserts.

Sweet Switzerland is irresistible and Sweet & Swiss brings together 45 recipes for cakes, pastries, tarts, breads, and more, from author Heddi Nieuwsma, an American chef living in Switzerland. With beautiful photos and highlights from all four linguistic regions -German, Italian, French and Romansh- this book discovers a delicious melting pot of culinary influences. Learn how to make candied walnuts with a spiced sandalwood sugar, provocative jammy rolls, a «salty» yeasted cake, and more. In addition, a journey to five renowned Swiss restaurants -an alpine hotel, a plant-based restaurant, Michelin-starred dining, a historic chalet and an island grotto- reveals some extra-special creations, and takes readers on a tour of Switzerland's landscape and culture. Some recipes are classic takes on world-famous alpine desserts, while many others are little known beyond this spectacular alpine country.


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  • Auteur(s)

    Dorian Rollin, Heddi Nieuwsma

  • Éditeur

    Helevtiq

  • Distributeur

    Dilisco

  • Date de parution

    01/10/2020

  • EAN

    9783907293683

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    248 Pages

  • Longueur

    17.7 cm

  • Largeur

    24.6 cm

  • Épaisseur

    2.8 cm

  • Poids

    790 g

  • Diffuseur

    Dilisco

  • Support principal

    Grand format

Dorian Rollin

Les photos sont de Dorian Rollin, artiste basé
en Alsace. Il a également collaboré aux autres
livres de la collection.

Heddi Nieuwsma

Heddi Nieuwsma a quitté les États-Unis pour
la Suisse en 2012. Via son blog Cuisine
Helvetica, elle partage des recettes, des
histoires et des expériences de voyage pour
faire mieux connaître la cuisine suisse à
l'étranger. Son blog a été élu « Best Special
Interest Food Blog » par le magazine
américain Saveur en 2018.
Elle est l'autrice de Pains Maison paru chez
Helvetiq.

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